Politika privatnosti

Ovom politikom privatnosti uređuju se način na koji JAMAX M (vlasnik Pino Toys brenda) prikuplja, koristi, održava i objavljuje informacije prikupljene od korisnika (u daljem tekstu “Korisnik“) preko sajta www.dumdumdum.rs. Ova politika privatnosti se odnosi na Sajt i sve kanale povezane sa njim: Google analitiku, Facebook Pixel i kontakt formu.

Lični identifikacioni podaci
JAMAX M prikuplja lične, identifikacione podatke od Korisnika na različite načine, uključujući, ali ne ograničavajući se, kada Korisnici posećuju naš Sajt, popunjavaju formular, a u vezi sa drugim aktivnostima i uslugama koji su dostupni na našem Sajtu. Korisnicima se prema potrebi mogu tražiti ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona. Korisnici mogu posetiti naš Sajt anonimno. JAMAX M prikuplja lične informacije od Korisnika samo ako nam Korisnik dobrovoljno dostavi takve informacije. Korisnici uvek mogu odbiti da lično pruže identifikacione informacije, osim što u tim slučajevima mogu biti uskraćeni za neke aktivnosti na Sajtu.

Identifikacioni podaci koji nisu lične prirode
JAMAX M ima pravo prikupljanja identifikacionih podataka o Korisniku koji nisu lične prirode u svakom trenutku njegove interakcije sa Sajtom. Ne-lični identifikacioni podaci mogu uključiti ime pretraživača, tip računara i tehničke informacije o Korisnicima sredstava za priključenje na našem Sajtu, kao što je operativni sistem, Internet provajder koji koriste i druge slične informacije.

Gde čuvamo Vaše podatke
Podatke o ličnosti prikupljamo i čuvamo u okviru email liste kreirane putem kontakt forme sajta.

Kako koristimo prikupljene informacije
JAMAX M može prikupljati i koristiti lične podatke Korisnika u sledeće svrhe:

  • Da poboljša svoje usluge
    • Informacije koje prikupljamo nam pomažu da efikasnije odgovorimo na vaše zahteve korisničkoj službi i podršci.
    • Za personalizaciju iskustva korisnika
  • Možemo koristiti informacije da shvatimo kako naši Korisnici (kao grupa) koriste usluge i resurse koji se nalaze na našem Sajtu, u cilju unapređenja našeg Sajta.
    • Možemo koristiti povratne informacije koje navedete za poboljšanje naših proizvoda i usluga.Da bismo pokrenuli promocije, takmičenja, istraživanja ili druge funkcije Sajta.

Kako štitimo informacije
JAMAX M usvaja prikupljanje podataka, skladištenje i obradu i sigurnosne mere za zaštitu od neovlašćenog pristupa, promena, obelodanjivanja ili uništavanja ličnih informacija, korisničkog imena, transakcija informacija i podataka koji se nalaze na našem sajtu.
Naš sajt je u skladu sa uredbom GDPR u cilju stvaranja što povoljnijeg, sigurnog, ambijenta za Korisnike.

Deljenje ličnih podataka
JAMAX M ne prodaje, trguje ili iznajmljuje Korisničke lične identifikacione podatke drugima.

Prava Korisnika
U skladu sa GDPR regulativom Korisnik ima pravo:

  • da zatraži uvid u stanje svih njegovih podataka koji su sačuvani u našoj bazi podataka;
  • da zatraži da bude zaboravljen (da se izbrišu svi njegovi podaci iz naše baze podataka).

Promene u politici privatnosti
JAMAX M ima diskreciono pravo da ažurira ovu politiku privatnosti u bilo koje vreme. Kada to učinimo, mi ćemo revidirati ažurirani datum na dnu ove stranice i poslati vam e-mail. Preporučujemo Korisnicima da s vremena na vreme provere ovu stranicu za bilo kakve promene. Da ostanu informisani o tome na koji način štitimo lične podatke koje prikupimo. Saglasni ste i prihvatate da je Vaša odgovornost da pregledate ovu politiku privatnosti periodično i postanete svesni modifikacija.

Vaše prihvatanje ovih uslova
Korišćenjem ovog Sajta, prihvatate ovu politiku. Ako se ne slažete sa ovom politikom, molim Vas da ne koristite naš Sajt. Korišćenje Sajta nakon objavljivanja promena u ovoj politici će se smatrati kao Vaše prihvatanje tih promena.

Kontaktirajte nas
Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa ovom politikom privatnosti, prakse Sajta ili vašom interakcijom sa ovim Sajtom, kontaktirajte nas na:

JAMAX M d.o.o.
www.jamaxm.rs
Bulevar oslobođenja 17
Čačak, Srbija
t: +381 32 374 777
e: office@jamaxm.rs

Ovaj dokument je poslednji put ažuriran 11. 02. 2019. godine.